Home Klantcases Zoek

Zoekresultaten klantcases

  • Sectoren

  • Categorie

  • Klantnaam

SoftwareOne gaat samenwerking met ICN Solutions aan voor klanten met Autodesk omgevingen

0
SoftwareOne gaat samenwerking met ICN Solutions aan voor klanten met Autodesk omgevingen

Autodesk Gold Partner ICN Solutions B.V. uit ’s-Hertogenbosch en SoftwareOne Netherlands als Autodesk Platinum Partner gaan in de Benelux nauwer samenwerken. En dat betekent voor jou meer supportmogelijkheden, meer trainingen, meer maatwerk en meer ruimte voor consultancy bij deze 3D-ontwerp, -engineering- en -bouwsoftware.

Meer ruimte voor de Autodesk-klant

“Beiden partijen waren op zoek naar een partner om de services op het gebied van Autodesk uit te breiden”, vertelt Sr. Solution Advisor Monica Mekking van SoftwareOne. “We willen onze Autodesk-klanten volledig ontzorgen en zochten daarvoor een geschikte partner. Via Autodesk kwamen wij in gesprek met Patrick Kluin, Commercieel directeur van ICN Solutions. ICN Solutions heeft een sterke focus op het MKB en onderscheidt zich door hun klantenservice en op maat gemaakte oplossingen voor specifieke sectoren. Aspecten die mooi aansluiten op onze doelstellingen.”

Klik tussen ICN Solutions en SoftwareOne

“Als Gold Partner van Autodesk liepen we tegen beperkingen op”, vult Patrick Kluin aan. “Gezien onze Autodesk-expertise en klantfocus, kloppen bijvoorbeeld ook multinationals bij ons aan. Maar ICN Solutions is te klein om aan grote tenders mee te doen. De suggestie van Autodesk voor een gesprek met SoftwareOne kwam dan ook op een uitgelezen moment. En ons eerste contact met SoftwareOne voelde direct goed. Wat ons betreft, is zo’n eerste klik heel belangrijk. Zowel richting leveranciers, klanten, medewerkers als partners!”

Positieve eerste reacties

Nu de handtekeningen onder de intensieve samenwerking zijn gezet, hebben SoftwareOne en ICN Solutions ook de eerste klanten geïnformeerd. En de reacties zijn louter positief, vertelt Monica. “Veel klanten willen graag een single point of contact. Van aanschaf tot migratie, van training tot onderhoud. Tot op heden konden wij dat nog niet bieden, maar dankzij de samenwerking met ICN Solutions is onze positie nu veel sterker. En dat spreekt aan!”

Ook de klanten van ICN ontvangen de samenwerking zeer positief, vertelt Patrick. “Doordat SoftwareOne Platinum Partner van Autodesk is, zitten zij toch iets ‘dichterbij het vuur’. En dat levert onze klanten alleen maar voordeel op. Want uiteindelijk staan nu meer experts vanuit ICN Solutions en SoftwareOne met diepgaande kennis over Autodesk tot hun beschikking en dat is alleen maar positief!

Wil jij de mogelijkheden van Autodesk ook volledig benutten. En wil je praten met de experts op dit gebied? Neem dan contact op.

Klantcases