Home Innovatie & Strategie Always on centraal tijdens IT beurzen in Utrecht

Always on centraal tijdens IT beurzen in Utrecht

69

Vandaag en morgen is het weer zover. Dan staat de Jaarbeurs in Utrecht even in het teken van IT. In twee dagen tijd komt een aantal bekende sprekers uit de Nederlandse en internationale markt voorbij die rondom het thema ‘always on’ hun pitch doen.

IT

Het thema is van deze tijd, te meer daar we deze week hebben gelezen dat de tabletmarkt dit jaar groeit met 53 procent. Inhoudende dat de meer traditionele organisaties, die nog niet de slag hebben gemaakt naar mobile en mobility, nu echt te laat zijn.

IT-thema volgend jaar: Search?

Graag luister ik naar de bevlogenheid van Peter van Eijk (op de woensdag) die op zijn bekende manier de vloer aan zal vegen met de gevestigde orde rondom Cloud in ons land (en daarbuiten).

Door de ongelofelijke groei van Servicenow.com de afgelopen jaren hebben zij inmiddels een plek verdiend op het podium, mede dankzij hun klanten zoals PwC.

Tijdens een recente rondetafel met een aantal CIO’s rondom het thema ‘hoort security in de boardroom thuis’ is mijn interesse gewekt rondom dit veelkoppig monster. Waar vorige jaar Ad Scheepbouwer nog aanwezig was op de Fox-IT stand, hoop ik dit jaar wat meer geïnformeerd te worden rondom de term ‘managed security’.

Zoeken en vinden van deze partijen zal nog lastig worden. Daar kunnen we wellicht volgend jaar een beurs om heen bouwen: Search. 🙂

Danny Frietman, partner KBenP

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in