Home Security Beveiligingsprofessionals hebben ondersteuning nodig – nu!

Beveiligingsprofessionals hebben ondersteuning nodig – nu!

53
Beveiligingsprofessionals

Naarmate de wereld steeds meer digitaal verbonden raakt, neemt het aantal cyberaanvallen toe, stijgen de beloningen voor criminelen en worden onze levens kwetsbaarder. Aanvallers zijn en blijven sneller dan organisaties, tenzij we het paradigma van cyberbeveiliging radicaal veranderen.

Het dreigingslandschap verandert sneller dan ooit. Natuurlijk blijft het in deze situatie cruciaal om aanvallen tegen te houden, maar vaak is dit niet genoeg. Cybercriminelen worden steeds geraffineerder en vinden manieren om de beveiliging te omzeilen met steeds geavanceerdere middelen en tactieken die niet worden herkend door preventieve oplossingen. Beveiligingsteams worden uitgedaagd om cybercriminelen voor te blijven en dit is waar het gebruik van oplossingen voor dreigingsdetectie het verschil kan maken.

Betere tools voor specialisten

Het is zeker niet eenvoudig de netwerken, infrastructuur en systemen van bedrijven te beschermen. Niet alleen is de dreigingssituatie complex maar ook de tools die beveiligingsprofessionals ter beschikking hebben zijn meestal allesbehalve eenvoudig te gebruiken en een tool alleen voldoet meestal niet. Vele organisaties nemen daarom de beslissing om hun cyberbeveiliging uit te besteden. Aan de andere kant zijn er veel bedrijven die hun veiligheid liever zelf in handen nemen. Hun interne security-experts blijven vechten met de complexiteit van de situatie en de tools. Voor deze organisaties en experts hebben wij onze cloud-native applicatie ontwikkeld die geavanceerde analyses, dreigingsinformatie en automatisering combineert.

Onlangs hebben we de Secureworks Red Cloak TDR-oplossing geïntroduceerd. Hiermee kunnen beveiligingsteams de uitdagingen overkomen waar zij mee te maken hebben. Bovendien kunnen zij dit op een eenvoudige manier doen, via een moderne, intuïtieve interface. Red Cloak TDR is een Software-as-a-Service (SaaS) security analytics-applicatie die beveiligingsanalisten in staat stelt geavanceerde en onbekende dreigingen te detecteren. Daarnaast helpt de applicatie om onderzoeken te stroomlijnen, hieraan samen te werken en de juiste acties te automatiseren. De oplossing verrijkt en vergelijkt gegevens van verschillende endpoints, netwerken, cloud en bedrijfssystemen van derden.

SaaS-toepassingen zijn zo eenvoudig te beheren omdat updates, back-ups en tuning allemaal worden geregeld door de leverancier. Traditionele problemen zoals opslaglimieten, onderhoud en beheer van de infrastructuur worden beperkt, zodat beveiligingsteams zich kunnen concentreren op de belangrijke zaken – het veilig houden van hun gegevens.

Complexiteit verminderen

Klanten verwachten tegenwoordig verminderde complexiteit en eenvoudig gebruik van al hun toepassingen. Als SaaS-oplossing voldoet Red Cloak TDR aan deze verwachtingen. Het onderscheidt zich van andere SaaS-oplossingen door geavanceerde analyses die machine learning en deep learning toepassen. Hiermee kunnen klanten geavanceerde dreigingen detecteren en het aantal waarschuwingen en fout-positieve meldingen verminderen. Dit stelt ze in staat om sneller kritieke dreigingen te identificeren en hierop te kunnen reageren.

Samenwerken en innoveren

Bovendien bevat onze cloud-gebaseerde SaaS-applicatie intuïtieve werkprocessen en een naadloze integratie van informatie, IR-ervaring en gedragsanalyses. Onze “vraag het de expert”-chatfunctie dient als een collaboratieve onderzoeksfunctie. Hiermee komen klanten met één druk op de knop in contact met een Secureworks-beveiligingsexpert die hen kan helpen bij onderzoeken of het beoordelen van waarschuwingen.

De combinatie van intelligente technologie met rechtstreekse toegang tot onze experts helpt onze klanten die hun veiligheid liever zelf in handen willen houden. In plaats van klanten een bepaalde manier van werken op te dringen bieden wij hen de mogelijkheid hun cybersecurity te regelen hoe zij dit graag willen.

Radboud Beumer, Regional Director Continental Europe, Secureworks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here