Home Security Breng relaxed je cybersecurity op orde: Word geen “dat mag niet” mannetje

Breng relaxed je cybersecurity op orde: Word geen “dat mag niet” mannetje

202

De manier waarop we werken is veranderd. Medewerkers willen flexibel kunnen werken, vanuit huis, op kantoor, of eigenlijk overal waar het uitkomt. IT-afdelingen staan hierdoor continue onder druk om het ‘zero trust’ model te bereiken, terwijl productiviteit en gebruikerservaring aan de andere kant niet mogen verslechteren. De mogelijkheid om flexibele werkplekken te creëren, apparaten (ongeacht laptop, desktop of mobiel) vanaf overal te beheren, gevoelige data te beveiligen en bedreigingen te minimaliseren vraagt om een gedegen aanpak. Veel IT managers vinden het moeilijk om een goede balans te vinden tussen veiligheid en flexibiliteit en staan bepaalde zaken niet toe uit onwetendheid.

Microsoft Cloud Accelerator Workshops

Je ziet de enorme mogelijkheden die de flexibele werkplek je organisatie te bieden heeft – maar je wilt het écht goed doen. “Tijdens de Microsoft Cloud Accelerator Workshops bieden we organisaties inzicht in de mogelijkheden en helpen we ze stapsgewijs bij het behalen van hun doelstellingen die leiden tot een blijvende en effectieve organisatorische verandering op het gebied van continuïteit en veiligheid. En, wat veel mensen niet weten, is dat deze workshops door Microsoft gefund kunnen worden”.

SoftwareONE’s specialisten verzorgen de volgende workshops Transition to Cloud, Securing identities, Endpoint Management, Discover sensitive data en Threat Protection.

Managed security diensten

Naast bovengenoemde workshops bieden we onze klanten ook advies en ondersteuning bij het opzetten van de ideale infrastructuur, het implementeren van een beveiligingsbeheersysteem of het afhandelen van uw reactie op incidenten. Onze specialisten zijn dagelijks in gesprek met klanten over de uitdagingen op het gebied van cybersecurity en adviseren over het volledige pallet aan oplossingen en blijven de klanten natuurlijk adviseren tijdens de gehele software lifecycle. Dus naast technische oplossingen denken zij ook mee over implementaties, configuraties, onderhoud en eventuele pentesten.


Wissel eens van gedachten met één van de specialisten van SoftwareONE en word geen ‘Dat Mag Niet Mannetje’!

www.softwareone.com/mcap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in