Home Cloud CIO Reisgids voor 2012

CIO Reisgids voor 2012

49
dainamics

Hé, kijk, dat is nieuw, een CIO Reisgids. Wat zijn de meest populaire bestemmingen dit jaar?

Drie stuks: De cloud, de Social Enterprise en de Mobile Enterprise. De Cloud? Zijn we daar vorig jaar ook al niet geweest? Ja, klopt, maar toen we halverwege waren bleek dat toch een onveilige bestemming te zijn. Onze koffers zijn toen nog gestolen. Dit jaar nog maar eens proberen? Hm, ze zeggen wel dat de Amerikaanse douane je er nu zo uitpikt als je naar de Cloud gaat.

De Social Enterprise dan? Is nieuw. Lijkt me wel gezellig, voor iedereen ook. Voor een bedrijfsuitje zeg maar. Of toch maar de Mobile Enterprise? Gaan we al jaren naar toe, maar de reis duurt altijd erg lang.

Wacht eens even, hier staat dat er twee routes zijn. Wij hebben altijd de IT roadmap bekeken, maar er is een sluiproute die daar niet op staat. Ik vroeg me al af hoe die jongens van marketing daar vorig jaar eerder waren dan wij! Hier staat overigens ook dat als je die drie bestemmingen veilig wil bereiken via een of allebei die  routes er maar één goeie strategie is.  Je moet als CIO die tripjes niet zelf verzorgen. Je kan beter de reisleider zijn en de operationele kant en het vervoer aan de touroperator overlaten. Goed boekje wel, overigens.

P.S. vergeet die reistas met Big Data niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here