Home Cloud Cloud: hoofd in de wolken, of kop in het zand?

Cloud: hoofd in de wolken, of kop in het zand?

123
dainamics

Cloud is niet meer weg te denken. Bijna iedereen heeft een mailaccount in de cloud en veel mensen maken gebruik van officeproducten en opslagruimte via de cloud. IT-organisaties moeten hierop inspelen. Het is belangrijk om niet de kop in het zand te steken voor de nieuwe ontwikkelingen en voorbereid te zijn op alle aspecten van de cloud.

Bij cloud is het leveringsmodel anders dan voorheen. Traditioneel werden systemen gebouwd op basis van specifieke business requirements. Bij cloud levert men geïntegreerde diensten gebaseerd op standaard bouwstenen die op verzoek automatisch worden uitgerold.

HP_cloud Een voordeel van cloud computing is de loskoppeling van IT-infrastructuur en applicaties / functionaliteit. De infrastructuur is daardoor niet langer de beperkende factor in de ‘time-to-market’, flexibiliteit. U krijgt flexibiliteit in kosten en resources, en kunt uw IT-dienstverlening efficiënter inrichten en nieuwe kansen grijpen.

Veel organisaties worstelen nog met het inpassen van cloud computing. Ze zijn bereid om te investeren in de kansen die het biedt, maar vragen zich af hoe ze deze investeringen kunnen terugverdienen. HP Technology Services helpt organisaties wereldwijd met dit begrip, zodat zij nieuwe kansen ontdekken. De functionaliteit van de cloud en de mogelijkheden die de cloud biedt, zijn immers divers en nieuw. HP heeft cloudoplossingen ontwikkeld die overal zijn te vinden: op internet, in datacenters en bij cloud serviceproviders. Wij adviseren u graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here