Home Security Breaking new grounds: de aanpak van cybersecurity-uitdagingen in Centraal-Europa

Breaking new grounds: de aanpak van cybersecurity-uitdagingen in Centraal-Europa

130
dainamics

In 2017 waren er veel inbreuken die cybersecurity-hoofdpijn veroorzaakten voor zowel bedrijfsleiders, overheden als cybersecurity-professionals. We moesten wereldwijde ransomware-infecties zoals WannaCry en NotPetya aanpakken, duizenden accounts werden aangetast tijdens de Equifax-inbreuk en bedreigingen in opkomst zoals Bad Rabbit verspreidde zich via computernetwerken in Rusland en Oekraïne.

Geconfronteerd met dergelijke bedreigingen heeft cybersecurity over de hele wereld zijn weg gevonden naar de agenda van bedrijfsleiders en in de Centraal-Europese regio is dit niet anders. Bedrijven, groot, middelgroot en klein willen investeren in particuliere cybersecuritymaatregelen als een reactie op de cyberdreiging, maar de ervaring van Secureworks laat zien dat een eenvoudige investering in nieuwe, dure technologie zelden leidt tot meer veiligheid. Volgens het 2017 Cybersecurity Threat Insights Report voor leiders moeten bedrijven zich in plaats daarvan concentreren op het optimaliseren van hun bestaande beveiligingsinvesteringen en inzicht krijgen in de huidige belangen van criminelen.

Beveiligingsdoelen

Aangezien bedrijfsleiders zich willen beschermen tegen criminelen, werken de cyberbeveiligingsdeskundigen van Secureworks hard om inzicht te krijgen in de constant evoluerende crimineel zodat ze bedrijfsleiders kunnen helpen hun beveiligingsdoelen te bereiken en te werken in een veiligere online omgeving. Bij Secureworks zijn we toegewijd aan dit doel – cybercriminelen en tegenstanders te slim af te zijn, anticiperen op aanvallen en samenwerken met organisaties om hen te helpen hun verwachte beveiligingsresultaten te halen.

Deze betrokkenheid is een van de redenen waarom ik onlangs bij Secureworks ben gekomen als Regional Director voor Centraal-Europa. De regio bevindt zich midden in de opbouw van zijn cybersecuritybeveiliging en ik kijk ernaar uit om Secureworks te helpen en deel te nemen aan deze reis naar een veiligere online omgeving voor bedrijven en particulieren. Ik ben werkzaam geweest als regionaal directeur en vicepresident bij bedrijven zoals Intel Security / McAfee en RSA Security. Ik breng 17 jaar ervaring mee in IT-beveiliging om een team van experts te leiden in Centraal-Europa (Nordics, Dach, Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa). Samen zetten we ons in om de waarde van cyberbeveiligingsinvesteringen van regionale bedrijfsleiders in Midden-Europa te benutten, om hen te helpen hun activiteiten te vereenvoudigen en hun verdediging te versterken.

Turbulente cyberwereld

Secureworks is in de beste positie om deze leiders te helpen in een turbulente cyberwereld. We helpen meer dan 4600 klanten in 60 landen over de hele wereld en analyseren en verzamelen gegevens en gebeurtenissen uit elke technologie, elke omgeving, elke sector overal met onze Secureworks Counter Threat. We verwerken tot 240B-evenementen per dag, dus ons klantenplatform is verrijkt met event feeds van alle klanten, terwijl inzichten worden verbeterd door enkele van ’s werelds beste beveiligingsingenieurs, onderzoekers en analisten. Door kunstmatige en menselijke intelligentie bij elkaar te brengen creëren we superrelevantie voor onze klanten, beperken we hun risico’s en maximaliseren we hun investeringen.

Ik ben er trots op onderdeel te zijn van deze experts en om te werken voor een bedrijf dat jaar na jaar wordt erkend als marktleider door branche-analisten, zoals de Gartner Managed Security Services Magic Quadrant.

Ik kijk er naar uit om samen te werken met regionale bedrijfsleiders en hun beveiliging te verbeteren voor de moderne digitale wereld.

Radboud Beumer, Regional Director Continental Europe, Secureworks

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here