Home Ondernemen & Business Een nieuw IT-blog

Een nieuw IT-blog

98

Deze nieuwe blog-community is een initiatief van drie personen met een achtergrond in de ICT-uitgeverij,

De aanleiding voor het opstarten van een ICT-blog, vormde de constatering dat op dit moment niet of nauwelijks op een onafhankelijke en deskundige manier wordt bericht over ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Noch over de toestand bij de grote projecten bij de overheid, noch over trends in de nabije toekomst.

Ook worden bedrijven doodverklaard, die door hun innovatiekracht beter dan ooit uit de strijd weten te komen (denk aan Apple) of bedrijfsovernames bejubeld die al snel de dood in de pot blijken te zijn.

Dit blog kent als basis een groep columnisten van zeer divers signatuur: van professoren en lectoren, via recruiters en programmeurs, tot voorzitters van beroepsverenigingen.

Slechts door mensen te laten schrijven die met beide benen in de praktijk staan, zullen we bezoekers (lezers) aan ons kunnen binden, slechts door te werken met mensen die niet alleen stelling durven nemen maar ook in staat zijn dat inhoudelijk afgewogen te doen, entameren we onze bezoekers te reageren.

Reageren staat iedereen vrij. De redactie modereert de discussies en kan zonder opgaaf van redenen en zonder verantwoording af te hoeven leggen postings weigeren.

Namens het team van BlogIT, Ido Kramer

5 REACTIES

 1. Beste BlogIT-ers,

  van harte gefeliciteerd met dit mooie initiatief en de heldere site!
  Ik wens jullie heel veel succes en zal jullie goed blijven volgen.

  Met vriendelijke groet, Marco Antheunisse

 2. Dank je Marco, wij hebben er hoge verwachtingen van. We hebben kwalitatieve bloggers van diverse pluimage.

  Hou het in de gaten!

 3. Ido, wat een geweldig intiatief komt er weer uit je nimmer aflatende creatieve pet! Gefeliciteerd! Ik kijk ernaar uit om ITBlog vaak te bezoeken en ook mijn bescheiden mening waar mogelijk en relevant te delen.

 4. Leuk dat je BlogIT hebt ontdekt en dank voor je complimenten. Blijf ons volgen, we kunnen altijd kritische lezers gebruiken.

 5. Via twitter op jullie site gekomen ! Ziet er goed uit en ik kijk uit naar alle nieuwsfeiten en interessante info die gaat komen.
  Veel succes !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in