Home Security Endpoint Security Buyers Guide

Endpoint Security Buyers Guide

60
dainamics

IT Security blijft zich continu door ontwikkelen en wordt daardoor steeds complexer. Dit is de reden dat de druk bij IT Security Managers steeds hoger wordt om de juiste endpoint oplossing te verzorgen voor hun organisatie. Echter ziet niet iedereen meer door de bomen het bos. Dit, omdat er zoveel verschillende oplossingen aangeboden worden. Hierdoor begint het verwarrend te worden welke endpoint bescherming nu daadwerkelijk de juiste is voor jouw organisatie.

Endpoint bescherming

Een geschikte endpoint bescherming vermindert de zorgen van de huidige IT-manager. Echter zegt nog 60% van de IT security experts dat hun huidige endpoint bescherming niet voldoende bescherming biedt. Zelfs om de alledaagse bedreigingen te minimaliseren. En wat valt nu eigenlijk precies onder een degelijke endpoint bescherming?

De Endpoint Security Buyers Guide is in het leven geroepen voor elk type onderneming. En wel om te achterhalen wat endpoint beveiliging doet. Waarom het belangrijk is om de juiste bescherming te bieden voor je onderneming. Welke concurrenten met elkaar verbonden zijn en wat hun sterktes en zwaktes zijn. Dit is onder andere gebaseerd op het onafhankelijke onderzoek van Gartner. Het biedt een volledig overzicht met alle mogelijkheden op endpoint gebied. Daarnaast is het van groot belang om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen in het cyber security landschap. Zo kun jij nog beter kan inspelen op de gevaren van vandaag de dag.

Erik Farine, Regional Director Sophos Benelux.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here