Home ongecategoriseerd FlexPod breidt infrastructuurstandaard uit met AI- en ML-workloads

FlexPod breidt infrastructuurstandaard uit met AI- en ML-workloads

42
flexpod

Sommige dingen zijn alomtegenwoordig in ons leven. Daar denken we niet over na, die zijn er gewoon. Het lijkt alsof ze er altijd al zijn geweest, maar toch is dat niet zo. Ze evolueren en verbeteren in de loop van de tijd. Neem bijvoorbeeld elektriciteit. Vroeger was dit een magische uitvinding, nu pluggen we een stekker in en vinden we het heel normaal dat onze laptop daarop werkt. Dit kunnen we doen, omdat elektriciteit gestandaardiseerd is en er altijd is.

Standaarden heb je op allerlei gebieden, maar hoe wordt iets een standaard op bijvoorbeeld het gebied van cloudoplossingen? Hiervoor zou een oplossing marktleider moeten zijn, en in staat moeten zijn alle workloads aan te pakken. Ook zou het een lange geschiedenis aan groei moeten kunnen aantonen, en vooral moeten doorgaan met groeien en evolueren. De converged infrastructuuroplossing FlexPod® van NetApp en Cisco is zo’n standaard. FlexPod kan zowel grote, kritieke als edge-workloads aan.

Nieuwe innovaties als AI, ML en EPIC-gezondheidszorgsoftware maken gebruik van dezelfde standaardonderdelen, zoals NetApp® FAS- en AFF-opslagarrays, Cisco Unified Computing System™-servers (Cisco UCS®) en Cisco Nexus®-switches. FlexPod gaat door met groeien en evolueren; het voegt nieuwe Cisco Validated Designs (CVD’s) en NetApp Validated Architectures (NVA’s) toe aan de al 170 bestaande standaardoplossingen. Op deze manier zijn klanten ervan verzekerd dat er een lange roadmap van verbeteringen is. Wat dat betreft is FlexPod uniek, omdat deze belofte door de jaren heen – met duizenden klanten en honderden applicaties – is opgebouwd. Zoiets is niet van de ene op de andere dag te creëren door een klein storagebedrijf met slechts een handvol nieuwe designs.

Innoveren met artificial intelligence

FlexPod maakt gebruik van artificial intelligence en machine learning om bedrijfsapplicaties te optimaliseren en nieuwe innovaties te ontwikkelen. Enkele van deze ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld end-to-end NVMe, next-generation technologie als Cisco UCS 480 ML M5-servers met NVIDIA GPU’s, verbeterde cloud-integratie en een CVD- en NVA-database met ruim 170 oplossingen.

De FlexPod AI-standaard zorgt voor de prestaties en betrouwbaarheid van moderne AI- en ML-bedrijfsapplicaties. Met de bekroonde NetApp AFF-opslagarrays, de nieuwste UCS C480 ML M5 met NVIDIA GPU’s, beheerd met ONTAP OnCommand en de UCS Manager, vormt de standaard een ideale oplossing voor alle AI- en ML-workloads. FlexPod doet dit zware werk al in SQL Server- en Oracle-databases wereldwijd.

FlexPod maakt gebruik van de NetApp Data Fabric. Deze architectuur en reeks datadiensten vereenvoudigt en integreert databeheer in de cloud en on-premise om de digitale transformatie te versnellen. Klanten kunnen ook gebruikmaken van Cisco CloudCenter™ om applicaties veilig te implementeren en te beheren in meerdere datacenter-, private-cloud- en public-cloud-omgevingen. Met deze software-oplossing kunnen klanten hun datacenter moderniseren en automatiseren en het implementeren van public-cloud-toepassingen toevoegen aan hun service-aanbod.

Nieuwe workloads, innovaties en technologieën
NetApp en Cisco kondigden diverse optimalisaties aan die onderstrepen waarom FlexPod de standaard is voor converged infrastructuur.

Nieuwste platforminnovaties

 • AI- en ML-workloads met UCS 480 ML M5 met GPU-support
 • Krachtige, moderne applicaties, zoals SAP HANA, SAP vHANA, SQL 2017, Oracle 12cR2, VDI met GPU
 • Verhoogde prestaties en efficiëntie met UCS M5, 100Gb Nexus en ONTAP 9.5
 • Ultra-lage latency dankzij end-to-end NVMe, MDS en AFF A800
 • Snelle technologie-integratie, inclusief persistent geheugen en MAX Data

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

 • Multi-cloud-aansluiting voor back-up in de cloud, DR, AWS, Azure en GCP
 • Edge-to-core-to-cloud orkestratie met verbeterde Data Fabric en InterSight
 • Multi-site HA met MetroCluster IP en ACI Multipod

Wereldwijd vertrouwd platform

 • Vereenvoudig supportervaring met één aanspreekpunt voor support van Cisco, NetApp of partner
 • Continue optimalisatie van operations met cloudbased monitoring en voorspellende analyses met NetApp CSA
 • Meest vertrouwde platform als snelst groeiende converged-infrastructuuroplossing

Over FlexPod

 • 10 miljard dollar aan omzet in slechts negen jaar tijd
 • Drie nieuwe klanten per dag
 • Ingezet op ruim 9.000 klantensites, met 5.000 PB aan verzonden capacitei
 • Behaalde ruim vijf punten marktaandeel in de afgelopen twee jaar
 • Meer dan 170 gevalideerde oplossingen
 • Toevoeging van nieuwe workloads als artificial intelligence, machine learning en EPIC

Ranjeet Sudan, NetApp

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here