Home Telecom Kom borrelen tijdens Mobile World!

Kom borrelen tijdens Mobile World!

51
dainamics

We nodigen BlogIT-lezers uit om langs te komen bij de gezelligste netwerkborrel van het Mobile World Congres 2016. De netwerkbijeenkomst is een initiatief van Thomas Engel (The Capitals) en Richard Otto (Mobile Marketing NL) in samenwerking met CM.
De informele borrel vindt evenals voorgaande jaren plaats op de eerste dag van het Mobile World Congres in Barcelona, maandag 22 februari van 17:00 tot 19:00. Alle gelegenheid dus om direct met je Nederlandse relaties de eerste indrukken te delen en nieuwe mensen uit de (mobiele) branche kunt ontmoeten.

De Pop-up borrel is net als vorig jaar in de ‘Colom Networking Garden’, vlakbij Hal 8.1. De Pop-up borrel is een initiatief van Thomas Engel (The Capitals) en Richard Otto (Mobile Marketing NL). Voor hapjes en drankjes zorgt sponsor CM. Met zo’n honderdduizend bezoekers is het Mobile World Congres de grootste beurs op gebied van mobile in de wereld.

Dit jaar zijn Engels en Otto ook de samenwerking aangegaan met de Dutch Mobile Community. Dit is een jaarlijks netwerkevenement, waar zo’n 350 Nederlanders bij elkaar komen. Direct na de Pop-upborrel brengen eigen bussen de bezoekers gratis naar beachclub Shoko. Voor dit gratis Dutch Mobile Community-event is voorregistratie verplicht.

Voor meer info, volg op Twitter @DutchMWC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here