Home Telecom Menig CEO bezoekt Mobile World Congress

Menig CEO bezoekt Mobile World Congress

64

Ik weet een prachtig pakkend thema voor het Mobile World Congress, dat over amper drie weken in Barcelona wordt gehouden. Kijkend naar het programma voor deze immens druk bezochte dagen (dit jaar verwacht de organisatie tegen de 70.000 bezoekers in een kleine vier dagen) bleef bij mij de vraag hangen: welke topman is er nieuw dit jaar en waarom? Foursquare’s CEO Dennis Crowley is in elk geval aanwezig. Hij gaat bij die gelegenheid ongetwijfeld de rol van LBS (location based services) benadrukken en de rol van de telecom operator daarbij. De CEO van het, ook in Nederland, veel gebruikte Dropbox, Andrew W. “Drew” Houston spreekt over de kracht van het delen van informatie over meerdere platformen. En ook de aanwezigheid van de CEO van China Mobile, Mr. Yue Li, mag belangrijk genoemd worden. Zijn onderneming zou de komende jaren het landschap van de Telecom markt in Europa drastisch kunnen gaan veranderen.

Het is zonder meer bewonderenswaardig hoe dit evenement, dat een kleine tien jaar geleden nog als GSM –World door het leven ging, een prachtige revival heeft beleefd en een programma van topniveau weet samen te stellen, waar mening bezoeker nu al slapeloze nachten van krijgt. Ik mijmer nu al over de editie 2014…
Blackberry nieuwe stijl of de Twitter CEO…wie weet! Kijk op www.mobileworldcongress.com voor een volledig overzicht en als u gaat, kom dan vooral op 26 februari naar de Nederlandse netwerkborrel in Barcelona (www.dutchmobilenetworking.com)

Danny Frietman, partner KBenP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in