Home Telecom Mobile- of Social World Congress?

Mobile- of Social World Congress?

49

Het Mobile World Congress…of is het inmiddels het Social World Congress?
Gisteravond was de laatste avond in Barcelona van de ongelofelijk goed bezochte beurs Mobile World in Barcelona. Waar we de week begonnen met een telefoon van Nokia die mening digitale camera fabrikant deed verbleken, stonden de dagen daarna vooral in het teken van de inspirerende toespraak van onze Neelie Kroes en natuurlijk de keynote van de hoogste technische baas van Facebook.

Wij gaan de operators weer helpen geld te verdienen was de boodschap. Pittig, zeker als je als CEO van een operator net daarvoor een flinke uitbrander kreeg van dezelfde Neelie Kroes over de roaming problematiek in Europa. Er gebeurde veel dus.

En ja, derde editie van het Dutch Mobile Networking Event op de dinsdag was, ook dit jaar, weer goed bezocht. Het blijft bijzonder, die Nederlanders, die altijd elkaar opzoeken in het buitenland op met elkaar te netwerken. Smaakt naar meer…de vierde editie is inmiddels in de maak, met hoogstwaarschijnlijk net voor de zomer een barbecue, gewoon hier, in Nederland. Omdat netwerken aan onze prachtige kust ook iets Oer-Hollands is.

Danny Frietman is partner bij KBenP

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in