Home Over BlogIT

Over BlogIT

BlogIT werd in 2012 gelanceerd en groeide razendsnel uit tot een autoriteit in de markt. Met 20.000 unieke bezoekers en ruim 40.000 views per maand. Meer dan 150 bloggers schreven inmiddels voor de site, en doorgaans niet eenmalig.

Bij alle groei blijft het uitgangspunt van de blogcommunity ongewijzigd: inhoudelijk sterke teksten door en voor ICT-professionals. Het maakt daarbij niet uit in welke hoedanigheid die professionals in de IT werken – als ze maar van binnenuit hun bevindingen, overtuigingen of commentaar delen met de lezers van BlogIT.

Nog steeds is een aantal bloggers van het eerste uur actief voor de site, naast een grote groep schrijvers die zich voor een kortere periode aan de site verbindt. Wel wordt steeds gestreefd naar een goede mix, zodat alle thema’s en verticals inhoudelijk aan bod kunnen komen.

Sinds eind 2014 is BlogIT ook actief in België. Op deze site staan teksten voor en door Belgische IT-professionals.

Wilt u meer informatie over de site, wilt u zich aanmelden als blogger of op een andere manier samenwerken, neem dan contact op telefoonnummer +31 (0) 646 854 345 of via e-mail: info@blogit.nl.

BlogIT.nl is een onderdeel van Bizzer Media