Home Innovatie & Strategie Samen profiteren van die ene inspanning

Samen profiteren van die ene inspanning

59
samen

Ik ben een sportliefhebber en in de zomer betekent dat onder meer: wielrennen kijken. Wat was het mooi, de hele Sunweb ploeg op het podium in Milaan toen Tom Dumoulin de Giro won. En heeft Froome zijn zeges in zowel de Tour als de Vuelta niet vooral aan zijn ploeg te danken? Het is duidelijk: winnen doe je in het wielrennen niet alleen, maar samen. Je hebt knechten nodig zoals Wout Poels die zich het snot voor de ogen rijden om een ander te laten winnen.

Dat is ook de rol die wij ons als Salves toe-eigenen. Sleuren op kop van het peloton, een ander uit de wind houden en er samen voor zorgen dat die juichend over de finish komt.

Op zoek naar de grootste gemene deler

Daarom ben ik zo enthousiast over onze Hix TestAutomation Service. We hebben in samen-werking met één ziekenhuis – het UMCU – de regressietesten voor ChipSoft HiX geautomatiseerd. En we gaan nu in een tweede huis – Elkerliek –onderzoeken in hoeverre de testscripts van het UMCU herbruikbaar zijn. Natuurlijk verschillen de processen in een regionaal ziekenhuis als het Elkerliek behoorlijk van de processen in een academisch ziekenhuis. Daarom hebben wij de testscripts modulair opgebouwd. Je kunt de scripts vergelijken met een Lego-bouwwerkje: ook als je van dezelfde blokjes een ander bouwsel maakt, kun je gebruikmaken van hetzelfde script. Op deze manier hebben we een standaardtestset ontwikkeld die uiterst flexibel is. Je kunt ‘m op heel veel verschillende manieren configureren. We kunnen hiermee niet alleen de HiX standaardcontent testen, maar ook het maatwerk.

Eén doet het werk voor de hele groep

Door de testscripts centraal te onderhouden, kunnen alle ziekenhuizen profiteren van die ene inspanning die wij leveren om de testset up-to-date te houden. Dat is ook precies de reden waarom wij testautomatisering leveren als dienst en niet als product. In dat laatste geval zou ieder huis immers zelf het onderhoud op de testsets moeten doen. Dan rijden we allemaal met onze neus in de wind in plaats van dat we één man op kop zetten die het werk voor de hele ploeg verricht.

Wil jij lekker bij ons in het wiel komen hangen? Dat mag. We laten graag een keer zien hoe HiX TestAutomation Service werkt.

Boris Corvers, directeur Salves Test Services Zuid

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here