Home Internet Zet jouw IT-beheerafdeling eens in het zonnetje op Sysadmin Day 2016!

Zet jouw IT-beheerafdeling eens in het zonnetje op Sysadmin Day 2016!

62
IT-infrastructuur

Niks is zo vervelend als in de ochtend op je werk komen en te merken dat alle systemen platliggen. Kunnen die mannen bij IT er niet voor zorgen dat alles gewoon feilloos draait? Echt, wat doen ze daar? Het is toch geen hogere wiskunde? Maar heeft u er wel eens aan gedacht wat er zou gebeuren als u helemaal geen IT-beheerafdeling zou hebben?

Vrijdag 29 juli is het zover, Sysadmin Day 2016. Tijd om het personeel van IT-beheer eens goed te verwennen. Het succes van jouw business is van grote mate afhankelijk van de IT-omgeving en steeds meer in deze 24 uurs economie. Stel je voor dat een aantal van jouw core IT-applicaties en of van generieke IT-diensten, zoals e-mail, met enige regelmaat niet of verminderd beschikbaar zijn. Of beschikbaar zijn maar uitermate slecht functioneren (b.v. traag zijn). Wat betekent dat voor jouw zakelijke dienstverlening of productieprocessen?

Door de bank genomen oogsten systeembeheerders 365 dagen per jaar kritiek, zijn ze 24 x 7 bereikbaar en zijn ze op de meest onmogelijke tijden beschikbaar om de business up- en running te houden. Hoe zou jij jouw IT-omgeving beheren wanneer je het zonder deze mensen zou moeten stellen? Vaak vergeten wij (bedrijven, eigenaren of werknemers) dat en vinden we het vanzelfsprekend dat IT-systemen altijd functioneren. Mensen weten pas wat ze hebben als ze het niet meer hebben, hetgeen in dit geval funest zou zijn voor de business.

Dus mensen, sta op 29 juli even stil bij de Systeembeheerders. Bezoek ze eens, bedank ze en geef ze iets lekkers. Op Sysadmin day 2016 verdienen jouw IT-beheerders een dik compliment, in de vorm van taarten, t-shirts, gadgets of alle andere aardigheidjes die je weet te verzinnen. Want onthoud, je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt.

Ing. Pascal Ringens, technical sales bij Rhodix IT Services

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here